Anlægsarbejde på Retortvej frem til foråret

Nu er der endelig gode udsigter for Retortvej. Frem mod foråret 2022 er der anlægsarbejde på Retortvej der skal skabe en mere trafiksikker vej for os alle, men særligt vægt på gående og cyklister. Det har ikke været muligt at få en helt detaljeret tidsplan af Københavns Kommune endnu. Men de oplyser at arbejdet kommer til at forgå over en lidt længere periode fordi de arbejder i etaper, da de skal ud og omlægge vejen i hele dens bredde og samtidig bliver nødt til at opretholde en vis trafikmængde igennem.

Det forlyder at at de satser på at være fuldstændig færdige til januar 2022 (senest ved udgangen af marts) hvor de sidste træer plantes. Så det bliver altså til en samlet anlægsperiode på 6 måneder (eller 8 ).

Det kommer et par træer mindre end i det skitseprojekt fra 2020 (som vi tidligere har delt) fordi plantehullerne i det detaljeret projekt viste sig at blive for små og derved ikke give den tilstrækkelige plads til at træerne kunne vokse ordentligt. Men ellers er indretningen fra skitseprojektet fortsat den samme.   I bestyrelsen følger vi arbejdet og søger at indgå dialog og dele de nødvendige informationer.

Den detaljerede skitseplan kan ses her https://www.kk.dk/sites/default/files/edoc/Attachments/26531319-38114982-1.pdf

Se mere om anlægsarbejdet på nedenstående kort.