Hvad skal jeg som beboer gøre, hvis jeg skal registrere egen bil eller gæsteparkeringer?

Du kan registrere din bil på www.mitcp.dk hvor du også kan oprette gæstelicenser. Der findes også en mobilversion på www.mitcp.dk/m 

Hvis du har behov for hjælp eller der sker fejl, skal du henvende dig til kontakt@cityparkering.dk  tlf. 3641 0019

Hvordan gør jeg?

For at få beboerlicens og kunne udstede gæstelicenser skal du gøre følgende når du har fået adresse i området:

  1. Opret en profil på www.mitcp.dk
  2. Gå ind på www.borger.dk og under Mit overblik -> personlige oplysninger -> bolig og tage et billede der viser dit navn og den adresse du har. Dette dokumenterer at du har en adresse der giver adgang til beboerlicenser.
  3. Send dette billede til kontakt@cityparkering.dk med oplysning om at du skal oprettes på denne adresse til parkeringsordningen for GF SØNDERVANG.

CityParkering ønsker ikke modtage mails der indeholder dit cpr-nummer, så send dokumentationen som ovenfor.

Nogle dage senere modtager du en e-mail med en ”p-kode” fra City Parkeringsservice (husk at tjekke spamfilteret). Du skal nu benytte dit login på www.mitcp.dk og herefter gå ind på ”tilladelser og gæstekort”, så vælge ”G/F Søndervang” på listen og til sidst vælge ”Gæstelicens”, for at anmode om at må udstede gæstelicenser. Herinde indtaster du første gang din tilsendte ”p-kode”.

Egne køretøjer, der i motorregistret er registeret på en adresse i Søndervang/Hestehaven, vil automatisk blive godkendt, når du registrerer dem inde på www.mitcp.dk på siden ”G/F Søndervang” og derefter under fanen ”Permanent licens”. (Bemærk at mobilversionen af www.mitcp.dk først kan bruges anden gang du logger ind).

Alle skal have oprettet et login på www.mitcp.dk og registreret sin ”p-kode”, så man kan oprette licenser til sine gæsters køretøjer samt have registreret sine egne køretøjer. En gæstelicens er gyldig i 24 timer.

Hvad gør jeg, hvis mit køretøj IKKE har adresse i Søndervang/Hestehaven?

Hvis du kører i en firmabil, leasingbil eller lign. der ikke er registreret på en adresse i Søndervang/Hestehaven, skal du sende en mail til kontakt@cityparkering.dk med teksten ”Søndervang” i emnefeltet, hvor du oplyser dine reg. numre, samt dokumentation for at du bor i en af grundejerforeningerne og er bruger af de pågældende køretøjer (enebruger erklæring).

Er der begrænsning på, hvor mange køretøjer jeg kan oprette?

Som udgangspunkt vil der ikke være begrænsning på hvor mange af dine egne og dine gæsters køretøjer du kan oprette. Der vil være en elektronisk begrænsning på 200 stk. gæstelicenser årligt pr. husstand, men overskrides denne, skal du blot skrive til City Parkeringsservice på kontakt@cityparkering.dk og bede om at få begrænsningen ophævet.

Jeg har fået nyt køretøj/lånebil.

Skifter du køretøj, der har adresse i Søndervang/Hestehaven, skal du selv oprette det nye køretøj, som du oprettede dit første køretøj. Har køretøjet ikke adresse i Søndervang/Hestehaven, skal du skrive en mail til kontakt@cityparkering.dk og oplyse det nye reg. nummer, samt dokumentation for at du bor i en af grundejerforeningerne og er bruger af det pågældende køretøj (enebruger erklæring). Bemærk at du, mens du venter på bekræftelse, skal udstede gæstelicenser.