Lidt nyt om trafiksikkerheden på Retortvej

Jeg havde i dag møde med ”kommunen” og ”grønttorvet”, som har lavet en helstøbt plan for hele Retortvej, hvor der bl.a. laves cykelsti og lyskryds ved Nøddehaven og Retortvej. Forslaget er under behandling i kommunens forvaltning. Det er primært finansieret af Grønttorvet, så det forventes at blive politisk vedtaget i efteråret og gennemført i foråret 2021.

Mens vi venter på det, iværksættes en række andre initiativer. På mandag males en ”spærreflade” på Retortvej på venstre side, når man kører ud fra Nøddehaven, så man markerer, at der ikke må parkeres. (Hvis det ikke virker sætter vi betonklodser midt i dem). På højreside i græsrabatten opsættes ‘parkering forbudt’ skilte. Samtidig med dette vil kommunen intensivere parkeringskontrollen i området.

De lovede også at speede op på processen om en mere samlet parkeringsløsning i hele grundejerforeningen, hvor vi fra grundejerforeningen har lavet et skitseforslag til en privat parkeringsordning med beboerlicenser, som vi sendte til dem før sommerferien. Men vi afventer stadig en god løsning.

Jeg har illustreret her, hvor skilte og spærreflade laves, og så er der skitsen til den endelig løsning, der laves næste år.