SNEVAGTEN i Grundejerforeningen Søndervang

Så har snesæsonen allerede i gang i over en måned… Det er den i hvert fald ifølge vores nye aftale med Snevagten A/S om at få ryddet sne og saltet på vores veje og asfalterede fællesarealer. Hos dem går sæsonen allerede fra d. 15. oktober og helt frem til d. 14. april, hvorfor vi er dækket rigtig godt ind i vinterhalvåret. De har også allerede været ude at salte de første gange.

Hvert enkelt medlem af vores grundejerforening kan derved koncentrere sig om fortovet og fællessti rundt om ens matrikel, for det skal du stadig selv sørge for.

Vores aftale med Snevagten går på, at vi får ryddet sne og saltet på vejene inden kl. 07.00, når der er faldet sne inden kl. 03.00.  Falder sneen senere får vi stadig ryddet sne, men tidspunktet kan ikke garanteres.

Denne aftale er lavet på baggrund af, at generalforsamlingen bestemte, at vi skulle have et firma til at stå for denne del af snerydningen i vores grundejerforening.