Gule striber i T-kryds

Grundejerforeningen Søndervang har  fået kommunens tilladelse til at male de første gule striber i nogle af vores T-kryds. Nu afventer vi blot hvornår entreprenøren kan strege op.

Som det fremgår af tegningen starter vi i vejene ned mod Retortvej og vurderer effekten, inden vi beslutter om vi skal have endnu flere gule striber i kvarteret.

Til gengæld var den tidsplan vi lavede efter urafstemningen, for at få en kommunal godkendelse på   privat parkeringsløsning lidt vel optimistisk.

Vi har udarbejdet en første skitse til en privat parkeringsordning med beboer- og gæstelicenser for hele området, som vi har sendt til kommunen for at få en dialog om hvad der kan gives tilladelse til, inden vi laver det endelig og temmelig omfattende forslag. Kommunen har meddelt, at der vil være omkring 6 ugers behandlingstid, inden dialogen går i gang. Det betyder, at vi vill være på den anden side af sommerferien, før vi kan udarbejdet et færdigt forslag som vi kan sætte til afstemning i kvarteret.

Men der er da en vis progression, og så håber vi på en god sommer med lidt feriestemning også blandt billisterne. Pas god på hinanden og vores kvarter.